sunnuntai 8. syyskuuta 2013

in the end, you'll regret the things you didn't do more than those youdid

Oon kantanut kameraa mukana koko viikonlopun, mutta ottanut ehkä yhden kuvan (kinuskisundaesta). Eilen käytiin syömässä intialaisessa, voisin melkeempä elää Amarin butter chickenillä ja naan-leivällä. Lisäksi siellä on Lohjan mukavimmat tarjoilijat ja tosi viihtyisä paikka muutenkin. Illallla jaksoin jopa lukea kirjotuksiin...



Tänään käytiin Helsingin jäähallissa kirpparilla, lähettiin kaheksan aikaa ajamaan ja hyvä kun näki 5m eteenpäin sumussa. Mutta onnistuin pääsemään perille ja jopa ajamaan keskustassa! Hehee en ookkaan niin huono ;) 



Tänään pitäis vielä lukea englantia, tulee kielioppisäännöt korvista ulos... Mua ärsyttää kirjotukset muutenkin, ihme sääntöjä kun ei sais edes päätä kääntää siellä salissa + oon vähän vihanen enkun kokeesta, joka ei mittaa mitään muuta kuin sitä kuinka monta sivistyssanaa opit ulkoa. Mun mielestä joku suullinen koe olisi paljon hyödyllisempi ja parempi vaihtoehto kun esimerkiksi kuuntelu ja luetunymmärtäminen joissa kaikki monivalintavaihtoehdot on oikein ja sit pitäis yrittää keksiä mikä niistä sitten on eniten oikein... Saatan olla vähän kyllästynyt lukemaan ;) 




Stressaan myös tosi helposti, ja tavallinen jakso + kirjotukset ei tee todellakaan hyvää mun mielenterveydelle. En vaan jaksa keskittyä kaikkeen samaan aikaan, neljässä vuodessa ois paljonpaljon ihanampi käydä ja sais oikeesti kunnolla opiskeltua niitä aineita mitkä kiinnostaa, niihin mullakin riittää useimmiten hyvin motivaatiota. Mutta joo, maailman kärsimättömimmälle ihmiselle neljä vuotta lukiossa ei sovi.

Kuvituksena jotain satunnaisia kuvia, koska vihaan postauksia joissa on pelkkää tekstiä eikä kuvia ollenkaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti