lauantai 7. syyskuuta 2013

Route 6

Oon jo pitkään halunnut perustaa blogin, ja nyt viimein mulla on inspiraatiota tehdä se, ja toivottavasti jaksan jatkaa kahta viikkoa pidemmälle.

Voisin ensin avata vähän taustaa blogin nimen takana. Route 66:han on se moottoripyöräilijöiden unelmareitti Amerikassa. Kutonen on mun onnennumero. Yhdistettynä niistä tulee mulle onnen ja unelmien reitti. Vähän syvällisempi ajatus nimen taustalla, mutta sillä oli mulle merkitystä ettei nimi ole ihan mikä tahansa.

Oon tosi huono kertomaan itsestäni, mutta sanotaan että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä on sitten vissiin aika monta sanaa musta ;)













 




<a> href="http://www.bloglovin.com/blog/10576435/?claim=d6cbf2rswxb"> Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

<div style="width: 208px; margin: auto;"><iframe frameborder='0' height="312" scrolling='no' src='http://www.fashiolista.com/widget/style/673087/?limit=6' width="208"></iframe><a href='http://www.fashiolista.com/style/rrosas/?utm_campaign=blog_widget_1_plink&utm_source=rrosas&utm_medium=blog_widget' title='My profile at fashiolista.com'>follow me</a> <a href='http://www.fashiolista.com/?utm_campaign=blog_widget_1_plogo&utm_source=rrosas&utm_medium=blog_widget' title="Fashiolista: worldwide community for fashion inspiration"><img align="right" border="0" src="http://u.fashiocdn.com/images/logo_widget.png"></a></div>

ps. en osaa muokata noita linkkejä oikean näköisiksi joten ne on nyt noin... :D

1 kommentti: