tiistai 17. syyskuuta 2013

news

Viime päivinä en oo kerennyt kirjotella, käytiin kavereiden kanssa Ikeassa ja Sellossa perjantaina (selvisin tosi vähillä ostoksilla: valokuvakehys, peplumpaita, kaulakoru ja kengät :D) ja sen jälkeen menin vielä istumaan iltaa kaverille. En tiiä oonko tullu vanhaks, vai mikä mua vaivaa, koska seuraavana päivänä olo oli ku ois tullu juhlimasta vaikka tulin kotiin joskus puol kahentoista aikaan... :D makoilin vaan koko päivän vaikka ois pitänyt lukea. No, se kostautu sitten sunnuntaina kun oli järkyttävä määrä lukemista jäljellä. Eilen luin yhteensä 6h ja nyt oon aika hyvällä mallilla.Huomaa kyllä, että stressaaminen ei vaan sovi mulle. Vaikka mulla onkin vaan kahet kirjotukset nyt syksyllä, tuntuu että oon ihan loppu. Eilen sain kauheen naurukohtauksen jonka jälkeen yhtäkkiä aloin vaan itkeä. Stressi sekottaa pään :D Oon ollu myös tosi pahalla tuulella, ja koitin piristää vähän itteeni ja kävin hakemassa pizzaa ja karkkia. Siitä ei seurannutkaan sitten mitään hyvää, oon varmaan allerginen jollekkin lisäaineelle yms. koska mulle tulee aina maha kipeeksi kun syön irtokarkkeja. Toisaalta ihan hyvä, voi hyvällä syyllä olla syömättä.
Oon lintsannu nyt oikeen urakalla :D nytkin mun pitäis olla äikän tunnilla, mutta en vaan saanut raahattua itteeni sinne... Ja periaatteessa se ei oo tarpeellinen edes, koska se on tekstitaidon kurssi ja mä oon jo kirjottanu tekstitaidon. Osaan hyvin perustella kaiken itelleni. Mun ruokavalio oli jo ihan hyvällä mallilla, then finals happened haha. No nyt ainakin tiedän ettei mulle sovi tollanen roskaruoka, vaikutti vissiin mielialaankin. Täytyy palata takasin normaaliin, viime viikolla tein itelleni "hamppareita" mistä jätin sämpylät pois kun ei ollut gluteenittomia sämpylöitä, ja muutenkin yleensä gluteenittomat korvaustuotteet maistuu, no, aika hirveeltä. Lisäksi mulla oli kauhee karkkihimo, mut tein itelleni smoothieta, mikä oli itse asiassa parempaakin :p Muuten, älkää ihmetelkö tota taloussuklaata, musta se on vaan parasta suklaata heti lontoonraefazerin jälkeen :D


 Voisin keksiä jopa jonkun postauksen missä on joku aihe ;) no ehkä sit seuraavaksi.
 

1 kommentti:

  1. Uskon et ekat kirjotukset on ne pahimmat! Kyl se varmaan kevääl helpottaa ku tietää millon alottaa lukemisen jne! :) Ja toi smoothie on törkeen hyvän näköstä, teitkö jonkun reseptin mukaan vai heititkö vaan perus mansikkaa ja jogurttii? ;)

    VastaaPoista