maanantai 9. syyskuuta 2013

rising stress level

Huomenna alkaa kirjotukset. Ihan oikeasti. Englannin kuuntelulla. Perjantaina äikän tekstitaidon koe. Tuli jotenkin kauheen äkkiä, kuvittelin että mulla ois vielä monta viikkoa aikaa lukea ja valmistautua, mutta ei. Ja miten valmistaudutaan kuunteluun? Kun ei voi opetella mitään, niin mulle tulee toivoton olo etten voi vaikuttaa omaan menestymiseeni millään tavalla. Kokeilin tehdä Abitreenin kuunteluharjoituksia, mutta jotenkin ne ei tuntunut kauheen aidoilta.



Pitää vaan yrittää rauhottua, eikä antaa jännityksen ottaa valtaa... Jos hermoilen liikaa niin mikään ei onnistu. Tänään ajattelin ehkä vielä tehdä yhden tai kaksi harjoitusta, sen jälkeen vaan laittaa koko kirjotukset pois mielestä ja katella vaikka telkkaria. Ja meen vaikka Onnin kanssa vähän pidemmän lenkin, kun ulkoilun pitäisi auttaa keskittymään. Sitten aikasin nukkumaan, ettei nukahda kuunteluun.



Onneksi sentään kirjotusten ja koeviikon jälkeen on paras palkinto, lähetään Espanjaan kunnon auringonottolomalle. Voiko olla mitään parempaa, kun parin kuukauden rankan koulunkäynnin jälkeen vähän lepäilyä rannalla ja sen jälkeen vielä syyslomaviikko perään. No okei, keksin ite ainakin pari asiaa :D mutta kyllä toikin aika hyvältä kuullostaa!


Ja vihdoin kerkee tekemään jopa jotain muutakin, kun lukemaan. En oo ollu kunnolla kavereitten tai poikaystävän kanssa aikoihin kun huono omatunto iskee jos en oo lukemassa tai ainakaan kotona. No tietää ainakin mitä odottaa ensi keväältä ja ehkä tajuan jo alkaa valmistautumaan vähän aikasemmin kun kuukautta ennen.

1 kommentti:

  1. Hyvin ne menee! :) en osaa ite ees asettuu tohon ylppäristressiempatiaan viel mut eiköhä se kohta tuu sit! :)

    VastaaPoista